Bakırköy Alçıpan 0536 254 33 89

Son yıllarda kullanımı artan, basit ve uygun yapısıyla tercih sebebi olan alçıpan malzemesi her geçen gün daha çok tercih edilmekte. Bizler Aladağ Yapı Dekorasyon olarak evinizde veya iş yerinizde bu malzemenin kurulumu montajı ve estetik görünü adına sizlerin hizmetinizdeyiz.

Hemen bizimle iletişime geçmek için tıklayınız

Alçıpan´a dair

Sağlıklı bir yapıya sahip olan alçıpan, aynı zamanda estetik bir görünümle yoğun ilgi görmektedir. Teknolojinin getirdiği birçok imkanla birlikte yapılarda hafif ve kullanışlı malzemelere olan rağbet de artmaktadır. Basit yapısıyla alçıpan dış yüzeyleri sağlam kağıtlarla örtülmüş olup iç kısımda ise alçı macununu bulundurmaktadır. Alçıpan malzemesinin en büyük özelliklerinden biri ise sağlamlaştırılmış iç yapısıyla birlikte çok hafif ve ince yapısıdır. İnce yapısı ile alçıpan yaklaşık 20 tuğlanın kaplayacağı alanı iki adet olarak daha ince ve daha sağlıklı olarak kaplamaktadır.

 

Kolay kurulumuyla alçıpan montaj, kurulum ve estetik şekillendirmesi diğer birçok alçıpan ürününe oranla daha kolay olmakta ve pratik bir çalışmayla yapılmaktadır. Alçıpan duvar kalınlığını azaltan ses ve hava geçirmeme özelliğiyle birlikte suya ve ateşe dayanıklı çeşitlerine de sahiptir. Ayrıca ince yapısına rağmen malzemenin iç kısımlarına döşenmiş olan taş yünüyle yazları serinlik sağlarken kışları ise soğuğa karşı dayanıklıdır.

Alçıpan bölme duvar yapısıyla birlikte tv ünitesi, kiaplık veya raf olarak da çok ilgi çekmekte olup ömür boyu kullanım imkanı ve estetik bir görünüm imkanı vermektedir.

Yine alçıpan asma tavan olarak da çok tercih edilmekte olup, malzemenin tavanla sabitlenmesi ve iç kısımda bırakılan boşluk sayesinde havalandırma olarak yarar sağlamaktadır. Ayrıca iç kısımda kalan geniş alanda yapılan ışıklandırmayla estetik bir görünüm vermektedir.

Bakırköy Bölgesinde Biz

Aladağ Yapı Dekorasyon olarak bizler yılların deneyimini almış bir firma olarak bölgeye yakın olmasıyla birçok yapı dekorasyon ve tadilat işi yapmıştır. Bakırköy bölgesinde bizler müstakil ev, apartman dairesi ve iş yerlerinde birbirinden farklı olarak bir çok çalışma yapıp bölgede önemli bir konuma geldik. Müşteri isteklerini ve müşteri memnuniyetini önemseyen firmamız kapsamlı ve seri çalışmalar yapmakta olup Alçıpan alanında da aynı şekilde hizmet vermektedir. Alçıpan Asma Tavan, Alçıpan Bölme Duvar, Alçıpan Gergi Tavan, Alçıpan Tv Ünitesi vb birçok çalışmayla hizmetinizdeyiz.

Diğer Hizmet Bölgelerimiz

Beylikdüzü, Yakuplu, Gürpınar, Büyükçekmece, Hadımköy, Mimarsinan,Esenkent, Esenyurt, Avcılari, Avcılar Merkez, Parselller, Türksan, Cennet Mahallesi, Küçükçekmece,  Bahçeşehir, Başakşehir, Kayaşehir, İkitelli, Bağcılar, Yenibosna, Şirinevler, Bakırköy, Atakent, Zeytinburnu, Fatih, Vezneciler, Eminönü, Karaköy, Beyoğlu, Tarlabaşı, Dolapdere, Tarabya, Şişli olmak üzere İstanbul´un birçok bölgesinde etkin olarak çalışmaktayız.

Diğer Hizmetlerimiz

Aladağ Yapı Dekorasyon olarak, İç Dış Dekorasyon, İç Dış Mermer, İç Dış Seramik, Granit, Fayans, Cam Mozaik, Beton Duvar, Alçıpan Duvar, Alçıpan Bölme Duvar, İç Dış Boya, İç Dış Boya Badana, İç Dış Tadlat, Laminant Parke, Lamine Parke, Masif Parke, Süpürgelik, Mutfak Yenileme, Banyo Yenileme, Alçı Sıva, Alçı Boya, Kartonpiyer, Kapı Kemerleri, Duvar Kağıdı, İthal Duvar Kağıdı, Kartonpiyer, Taş Duvar, Altyapı, Elektrik Tesisatı, Isı Yalıtım Sistemleri, Asma Tavan, Su Tesisatı vb. tüm yapı ve inşaat işlerinde alanında uzman çalışanlarla ekip çalışmasıyla kadromuz hizmetinizde.